Svorka er klare for festival

- Vi ser veldig frem til alt som skal foregå under årets Laksefestival, og ikke minst til å se en stor gjeng med 6.klassinger fra skolene i Surnadal, Rindal og Halsa konkurrere i årets regionfinale i Energikampen, sier salgs- og markedssjef Janne Rangnes. 

Svorka er et energiselskap på Indre Nordmøre med egne datterselskaper for produksjon av strøm, bredbånds- og TV-løsninger, samt el-installasjon. Selskapets hovedkontor ligger i Surnadal på Nordmøre og har ca. 70 medarbeidere og en årlig omsetning på ca. 200 millioner kroner.

Svorka er en trofast sponsor av Norsk Laksefestival. Salgs- og markedssjef Janne Rangnes svarer følgende på hvorfor de velger å være en av de viktigste støttespillerne for festivalen. 

- Svorka bruker inntil en million kroner årlig på sponsing av lokale aktiviteter i Surnadal, Rindal og Halsa. For oss er det viktig å ta et aktivt samfunnsansvar, og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Norsk Laksefestival er en positiv kraft i Surnadal, med en stor gjeng av frivillige som byr på seg sjøl år etter år. Uten de frivillige hadde det ikke vært mulig å få til slike arrangement, og det er de som fortjener heder og ære for at Norsk Laksefestival har blitt en slik suksess.

Norsk Laksefestival skaper alltid glede og engasjement, blant både ung og gammel. Alle har vi et eierforhold til festivalen, som stadig kan vise til høye publikumstall og stor deltakelse på sine arrangementer.

Vi er glade for å være en av festivalens viktige støttespillere, og er stolte av at vårt eget arrangement, Energikampen, er et av arrangementene som årlig er med på å trekke mengder av folk til Skei, sier Rangnes.

Hva ser dere frem til på Norsk Laksefestival 2018?
- Vi ser veldig frem til alt som skal foregå under årets Laksefestival, og ikke minst til å se en stor gjeng med 6. klassinger fra skolene i Surnadal, Rindal og Halsa konkurrere i årets regionfinale i Energikampen, sier Rangnes.

Finalene i Energikampen arrangeres på torgplassen utenfor Surnadal kulturhus lørdag 23. juni fra kl 10.00. 

 

svorka.png