Surnadal Sparebank 2

Surnadal Sparebank er stolt generalsponsor

Surnadal Sparebank har vært sponsor for Norsk Laksefestival helt siden starten i 2000. Banken har ikke bare sponset med penger, men deres ansatte har også bidratt på økonomi- og markedssiden. Nå ser banken frem til ny festival, og gleder seg spesielt til Strongman-showet på bankplassen. 

Banken har hovedkontor i Surnadal, med avdelinger i Kristiansund og Trondheim. Med en vellykkede egenkapitalemisjon bak seg er banken nå på Børs, og deres egenkapitalbeviseiere kan være med å forme banken fremover. Lokalbanken opplever en eventyrlig vekst på alle områder, og har svært høy score på kundetilfredshetsundersøkelser. Surnadal Sparebank fylte 175 år i fjor, og har planer om å fortsette i minst 175 år til! 

Liv Dalsegg i Surnadal Sparebank kan fortelle at de støtter Norsk Laksefestival med glede: 
- Norsk Laksfestival fyller bygda med liv og røre for folk i alle aldre. Med laks i fokus får vår flotte lakseelv den oppmerksomheten den fortjener, men vi skal heller ikke glemme at i en helg i juni er Skei "akkurat som i by'n" med marknadsgate, grilling, bakelssteking osv. Det er så flott at festivalen har klart å holde på familekonseptet, og at festen er lagt til kvelden når de minste barna har gått til sengs. Vi håper Norsk Laksefestival holder på i mange år framover - bygda trenger alle aktiviteter som gjør Surnadal til et attraktivt sted å leve og bo, sier hun. 

Er det noe spesielt dere husker ekstra godt fra årene med Norsk Laksefestival? 
- Det har vært mange høydepunkter i Norsk Laksefestival, og vi husker ekstra godt den gangen banken måtte åpne på lørdag når alle minibankene "kræsjet" på grunn av en nettverksfeil. Vi må også nevne første året Kristiansund Sjakklubb var her, og vi sto i miljøgata og folk fikk spille lynsjakk mot en Norgesmester! Til slutt må Strongman-showet nevnes; et fantastisk publikumsvennlig show med lokale deltakere - som nå er flyttet til Bankplassen! Det blir så bra, og vi gleder oss stort, sier Dalsegg. 

Norsk Laksefestival takker Surnadal Sparebank for støtten, og ønsker alle ansatte og kunder en flott festivalopplevelse!