velkommentilnorsklaksefestival-535px-2018.png

 

mia strand_690x460

Fisk på kroken

På Glønavatnet er sjansen stor for å fisk på kroken. Under torsdagens familiearrangement i regi av Surnadal jeger- og fiskeforening var det mange blide ansikter å se. 
22. juni 2017 Les mer >>
mads georg sjøflot glønavatnet_690x460

Dette skjer torsdag

Endelig er Norsk Laksefestival 2017 i gang! I dag er det fiskearrangement for barn ved Glønavatnet, Gau-quiz i Vårsøg-teltet, Camp Villaks starter opp og Thomas tivoli åpner portene!
22. juni 2017 Les mer >>
fiskekonk fisker kyr

Bildekonkurranse

Publiser ditt blinkskudd fra Norsk Laksefestival 2017 på Instagram, og vinn gavekort på 500,- fra Surnadal Sparebank! Reglene er enkle: Last opp et bilde du har tatt selv, og bruk emneknaggen #norsklaksefestival. 
20. juni 2017 Les mer >>
Familiedag oppvisning2

Spennende arrangement under Laksefestivalen:

Bli med på familiedag med smell!

Surnadal skytterlag og Surnadal Jeger og fiskerforening inviterer søndag under Laksefestivalen til en variert aktivitetsløype med mulighet for læring, konkurranse, flotte premier, mat og sosialt samvær for hele familien.
11. juni 2017 Les mer >>
images (1)

Heldige vinnere

Konkurransen vår er nå avsluttet, og vi kan gratulere Emma Fiske og Eva Maritha Grimsmo med hvert sitt festivalpass. Vi sees på konsert!
12. juni 2017
tivoli1_550x365

Gladmelding til alle tivolientusiaster

Skuffelsen var stor da vi forrige uke dessverre måtte ut med meldingen om at festivalen ikke får besøk av tivoli i år. Jubelen stod derfor i taket da Thomas Tivoli nylig tok kontakt med ønske om å få til en løsning. Vi har kommet frem til en avtale, ...
1. juni 2017 Les mer >>
åge2009

Festivalpass i salg!

Festivalpass kan nå kjøpes i resepsjonen på Vårsøg Hotell. Billetten du får må løses inn i armbånd på festivalkontoret, eller ved inngangen til utekonserten fredag kveld. Festivalpasset koster 600 kroner.
31. mai 2017 Les mer >>
folk+laks_550x380

Vi ønsker et tett samarbeid med næringslivet

Vil du bli vår sponsor?

For at vi skal få til et godt arrangement er vi avhengig av drahjelp fra næringslivet. I den anledning inviterer vi lokalt næringsliv til å bidra med sponsormidler til årets festival. Fyll ut skjemaet, så blir dere kontaktet av hovedkomiteen.
24. mai 2017 Til skjema >>
magiske virrvarr ingress

Ablegøyer med VirrVarr

Årets festival vil bli avsluttet med et forrykende familieshow av underholdningsartisten VirrVarr. Fra hovedscenen vil han vise frem sine tryllekunstner og andre magiske finurligheter - med sitt gøyale gummitryne!
16. mai 2017 Les mer >>
andeløp trollheimsporten

Andeløpet videreføres!

Det store andeløpet i Surna kunne ikke lenger bli arrangert av festivalen, og skulle etter planen ble tatt ut av programmet etter mange år. Det ønsket ikke Surnadal jeger- og fiskeforening, som tar over arrangementet og sørger for at det populære and...
9. mai 2017 Les mer >>