velkommentilnorsklaksefestival-535px-2018.png

 

benedicte rossebø laksedronning

Programmet er klart

Fullstendig program for Norsk Laksefestival 2018 er nå publisert. Vi gleder oss til fire fine festivaldager sammen med dere! Velkommen til Surnadal 21. - 24. juni. 
3. juni 2018 Les mer >>
svorka

Svorka er klare for festival

- Vi ser veldig frem til alt som skal foregå under årets Laksefestival, og ikke minst til å se en stor gjeng med 6.klassinger fra skolene i Surnadal, Rindal og Halsa konkurrere i årets regionfinale i Energikampen, sier salgs- og markedssjef Janne Ran...
3. juni 2018 Les mer >>
dansekompaniet[1]

KIN Dansekompani åpner festivalen

Ni energiske dansejenter fra KIN Dansekompani skal opptre fra hovedscenen på Skei under åpningsshowet fredag 22. juni. Dansepedagod Stine Valde kan fortelle at publikum kan forvente seg en røff og ærlig koreografi. 
3. juni 2018 Les mer >>
martnadsgate_690x515

Martnadsgata tilbake i Miljøgata

Etter noen års pause vil martnadsgata gjøre "comeback" i Miljøgata under årets festival. Det vil også bli boder på Skei slik som tidligere. Lista over utstillere oppdateres etter hvert som flere kommer til. 
22. mai 2018 Les mer >>
Jump

Thomas Tivoli kommer

Thomas Tivoli svikter oss ikke, og vil skape den ultimate festivalstemningen med sitt besøk under Norsk Laksefestival 2018. Tivoliet vil som alltid være åpnet fra torsdag til søndag, og vil befinne seg på parkeringsplassen bak AMFI Surnadal.  ...
15. mai 2018 Les mer >>
amfi surnadal

AMFI Surnadal er en viktig støttespiller

AMFI Surnadal er en trofast sponsor av Norsk Laksefestival, og har vært en viktig bidragsyter i mange år. Senterleder Lorentz Sæter gleder seg til ny festival, og spesielt til talentkonkurransen AMFI-talenter. 
11. mai 2018 Les mer >>
anja vaag bolme_690x460

Hva er ditt talent?

Alle som vil vise frem sitt talent har muligheten under AMFI-Talenter som arrangeres lørdag 23. juni. Her er det kun fantasien som setter grenser. Sang, dans, dribling, plystring, trylling, skuespill, sykling...ja, hva som helst! Meld deg på i dag!
3. mai 2018 Les mer >>
Surnadal Sparebank 2

Surnadal Sparebank er stolt generalsponsor

Surnadal Sparebank har vært sponsor for Norsk Laksefestival helt siden starten i 2000. Banken har ikke bare sponset med penger, men deres ansatte har også bidratt på økonomi- og markedssiden. Nå ser banken frem til ny festival, og gleder seg spesielt...
20. april 2018 Les mer >>
snorre larsen

Minnekamp for Snorre Larsen

20. oktober i fjor omkom Snorre Larsen fra Surnadal i en fallulykke i Lofoten, der han var på jakt sammen med en turkamerat. Under årets laksefestival skal skal lagkameratene i Surnadal og Krokelvdalen møtes til minnekamp på Syltøran stadion.
13. april 2018 Les mer >>
strongman

Nytt Strongman-show

Strongman-Cup ble en megasuksess under Norsk Laksefestival i fjor, og trakk hundrevis av ivrige publikummere til Skei. Det er med stor glede at vi kan meddele at festivalen også i år får besøk av muskelbuntene. 
13. april 2018 Les mer >>