2010

 Historikk 2010

 

 

Laksekongen

 

168 fiskere var påmeldt årets fiskekonkurranse, men dessverre så ble det ingen fangst over 5 kilo i år heller. Vi var veldig uheldig med været. Det høljet ned hele dagen, og elva var enorm. Det blir det lite fisk av! Nærmest kom Gunnar Evensen med en laks på 4,8 kilo. I 2011 blir dermed pengepremien på hele 90 000 kroner!

 

 

 

 


 

 

Andeløp

 

Det store andeløpet var like populært som alltid, og endelig tittet sola frem! And nummer 1320 kom først over målstreken, og Kjetil Bolme ble 30 000 kroner rikere. Øyvind Svendsli kom på andreplass, og fikk en sjekk på 5000 kroner. Olav Rønning fikk tredjepremien; 2500 kroner.

 

 

 

 

Surnakveld

 

Svein Sæter var konferansier på konferansen som hadde følgende tema: "Forvalter vi villaksens undergang?" Rundt 40 deltakere fikk høre interessante innlegg fra fordragsholdere som Mons Otnes, Tor Ziegler og NJFF. Konferansen ble avsluttet med paneldebatt i Svorkasalen.

 


 

 

Lotteri

 

Surnadal IL fotball loddet ut en Peugout 107, og den heldige vinner ble Aslaug Sæter Heggset fra Surnadal. Randi Lysø vant sykkel og Halvor Næss vant gratis leie av bobil i ei uke.
Frivillig 20'ern sørget for at Amund Phil Strand vant et reisegavekort fra VING på 10 000 kroner.

 

 

 


 

 

Utekonsertene

 

Fredag kveld spilte Åge og Sambandet, og de skapte en magisk stemning på Skei! Været var helt forferdelig tidlig på kvelden, men det var utrolig nok oppholdsvær gjennom hele konserten. 1400 betalende fikk med seg det som kanskje var helgas høydepunkt. M.A.G. fikk æren av å varme opp for Åge.
Lørdag kveld var kontrastenes kveld på Norsk Laksefestival. Først ut på scenen var Hurra Torpedo med Kristopher Schau i spissen. Et show som er umulig å beskrive! Må oppleves! Senere på kvelden kom Ole Ivars på scenen, og sørget for at mange danset på platten foran scenen. 1400 betalende også denne kvelden.

 

 

 


 

 

Åpningsshowet

 

Kulturskolen på Indre Nordmøre fikk æren av å åpne Norsk Laksefestival 2010. Mange talenter fikk vist seg frem på hovedscenen, deriblant bygdas MGP-stjerner, Batteri og Torstein Snekvik.

 

 

 


 

 

Glønavatnet

 

Mange glade barn var å se ved Glønavatnet på Nordmarka i flott junivær torsdag kveld i Norsk Laksefestival 2010. Fiskelykken var så absolutt tilstede. Dette fiskearrangementet anbefales for alle! Det er Surnadal jeger og fisk som står som arrangør, og alle fikk gratis pølse og brus fra Coop Mega Surnadal.

 

 

 


 

 

Avslutningskonsert

 

I 2010 var det populære Tone Damli Aaberge som fikk æren av å avslutte festivalen. Gratiskonserten, som var sponset av Surnadal Sparebank, fikk i overkant av 2000 festivaldeltakere til å møte opp på Skei. Tone skuffet ikke, og sørget for en flott avslutning på en vellykket festival!

 

 

 


 

Energikampen

 

Det var "Øye skole 6" som stakk av med seieren i den lokale energikampen. Mo skole kom på 2.plass, mens Bæverfjord kom på 3.plass. Vinnerne får en klassetur til Hunderfossen sponset av Svorka Energi.
Vebjørn Bergheim vant konkurransen om den raskeste musefellebilen.