HISTORIKK 2002

 

Frokostservering

Lørdag 22. juni er det felles frokost for lokale og eksterne festivaldeltakere ved hovedscena utenfor Kløverstua. Det være seg publikum, fiskere, olabilkjørere, kjerringbærere, kjerringer, støvelkastere og alle andre som har lyst på gratis frokost denne dagen. Dette er et spleiselag fra dagligvarekjedene i Surnadal representert ved: Mega, Bunnpris, Rimi og Rema 1000. Under frokosten vil det bli oppdateringer fra fiskekonkurransen og kanskje intervju med en mulig laksekonge…. Frokosten varer fra kl. 07.00 - ca kl. 10.00.
 

Utedans lørdag 22. juni

22. juni gjelder det å gjøre klar dansefoten, og sette kursen mot Skei, - sentrum i Surnadal. Musikken til årets utedans har vi hentet fra Nord-Trøndelag. HOLMSVE er et 1. klasses danseband med høye skår gjennom flere år i NM i danseband. Bandet består av 6 glade trøndergutter: Harald - bass/kor, Trond - Keyboard, Snorre- gitar/kor, Tore - saksofon/kor, Lars- trommer/kor og Joar Petter- vokal. Guttene lover høy "instrumentføring" og swingede rytmer fra utescena.
I anledning utedansen, er Surnadal sentrum omgjort til et stort festivalområde, med mange muligheter for forfriskninger. I alt 4 serveringsteder omkranser festivalområdet, og gir gode "Pub til Pub" muligheter.

Tivoli

Thomas Tivoli gjester Surnadal under hele festivalen. Tivoliet har egen hjemmeside med oversikt over alle atraksjoner. Ta en titt på www.thomastivoli.com

Festivalstemning

Hele Surnadal sentrum holder høy festivalfaktor. Amfisenteret legger i disse dager planer for festivalen.
I Miljøgata blir det tett i tett med salgsboder. Her blir det muligheter for å gjøre mange gode kjøp både i butikkene og blant utstillerne/salgsbodene.
Surnadal Hotell har eget "Øltelt" som blir rigget opp allerede onsdag kveld. I teltet blir det trubadur og underholdning hver kveld. Hotellet byr også på festivalstemning i resten av "huset".
Kløverstua og Mega lover fristende festivaltilbud.